POLICIJSKI ORKESTER IN UROŠ PERIČ

V predbožičnem času nas bodo v Celju zopet razvajali Policijski orkester z odličnim pianistom in vokalistom Urošem Peričem in morda še kakšno presenečenje

POLICIJSKI ORKESTER IN UROŠ PERIČ
Foto: Klemen Udovč Clementino

Spoštovani, približuje se dobrodelni koncert Policijskega orkestra, ki ga tudi letos pripravljamo v sodelovanju z IPA Klubom Celje in PU Celje.

Moči bomo znova združili z ekipo Humanitarnega društva Enostavno pomagam. Letos bomo del zbranih sredstev namenili otrokom, ki so bili  zaradi nasilja v družinah odvzeti staršem in so nameščeni v zavode, del pa Božičkovi tovarni daril, kjer že osmo leto zapored poskrbijo, da božična darila dobijo tudi otroci  iz socialno najšibkejših družin.

Koncert, na katerem se bo Policijskemu orkestru pridružil odličen pianist in vokalist Uroš Perić, bo v torek, 19. decembra 2023, ob 18. uri,  v športni dvorani Gimnazije Celje Center, na Kosovelovi ulici 1, v Celju. Koncert bosta popestrila še dva glasbena gosta, katerih imeni naj ostaneta še skrivnost.

Koncert je namenjen zaposlenim v Policijski upravi Celje, članom  OPS Celje, IPA kluba Celje ter njihovim najbližjim in prijateljem.

Prosimo vas, da najkasneje do četrtka, 14. decembra 2023 sporočite željeno število vstopnic na elektronski naslov mojca.kajzer-plaznik@policija.si  ali pokličete na tel. št. 03 542 62 10 ali interno številko 26210.

Vstop bo brezplačen. Na koncertu bomo zbirali prostovoljne prispevke.

Verjamem, da bomo tudi letos, ko sredstva namenjamo izključno otrokom, ki so se znašli v stiskah, pokazali, da smo pripravljeni pomagati.